Teknologi

Twitter for Linux

Jeg sliter med å finne en virkelig god og bug-fri Twitter-klient for Ubuntu Linux! Har du tips til andre klienter som ikke er på lista så kom med dem. Her er en foreløpig oversikt:

Twitterfox er en plugin til Firefox

Via et ikon på status-linja får du av TwitterFox enkelt og lettvint med deg dine venners oppdateringer.Twitterfox tilbyr ingen avanserte funksjoner, men du får med deg feeden fra dine kontakter mens du sitter og jobber.

Twitterfox sliter med bugs.Jeg får ikke lagt til nye venner fordi Twitter.com og Firefox ikke er max kompatible akkurat nå. Når jeg er inne på nettsidene twitter.com og trykker på follow-knappen, så funker det rett og slett ikke. Dette blir sikkert rettet opp av Twitter med det første. Håper vi.

Nødløsning: Jeg bruker Opera for å legge til nye folk…

Allikevel:Twitterfox er faktisk den klienten jeg foretrekker til daglig tvitring.

» Last ned

Twitux er Gnome-klienten for Twitter

Denne ser i utgangspunktet enkel og intuitiv ut, men sliter i likhet med TwitterFox med for mange bugs. Bare enda flere – og mer kritiske bugs.

Jeg har gitt opp Twitux. På min maskin får jeg ikke opp tidspunkter og klokkeslett riktig, og jeg får ikke lagt til nye venner.

» Last ned Twitux – eller benytt Install and Remove Applications – eller Synpatic Package Manager – applikasjonshåndteringen for Ubuntu.

gTwitter er en enkel GTK-basert applikasjon for Linux. Programmet er skrevet i Mono/C# og er avhengig av noen GNOME- biblioteker. Brukergrensesnittet er inspirert av Mac-klienten Twitterrific.

» Last ned gTwitter– eller benytt Install and Remove Applications.

Twitter Deskbar

Denne applikasjon benytter du sammen med Gnome Deskbar. Twitter Deskbar lar deg poste statusoppdateringer rett fra desktopen. Installasjonen krever at du har Deskbar-widget for Gnome.

» Last ned

Tweetdeck

En klient basert på Adobe AIR og er derfor platformuavhengig – men avhengig av AIR.

» Last ned

Twhirl

Også basert på Adobe AIR. Enkelt brukergrensesnitt.

» Last ned

Spaz

Bygget i ren XHTML og Javascript og kan styles med en CSS-fil. Spaz er bygget oppå Adobe AIR.

» Last ned

Andre kilder:

Sizlopedia » Twitter Clients for Ubuntu Linux

 

Kategorier:Teknologi

Tagged as: ,