podkast

PODKAST: Brett Kavanaugh-drama og Donald Trumps tur til FN

korrespondentene

Denne uken diskuterer Vegard og Mathias hvordan det var å oppleve på nært hold Donald Trumps tale til FNs generalforsamling og den 90 minutter lange pressekonferansen hans. Men først ut er Brett Kavanaugh og den dramatiske høringen som fant sted i Senatet forrige torsdag. Nå har FBI fått én uke på å granske anklagene, og hele USA venter spent på hva som vil skje videre.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.