podkast

Podkast: Roger Stone og slutten på USAs shutdown

Korrespondentene starter årets første episode med nyheten om at Roger Stone er blitt arrestert. Stone har vært en nær rådgiver av Donald Trump i flere tiår og er kjent for å bruke skitne triks i valgkamper.

Det amerikanske statsapparatet har blitt gjenåpnet etter 35 dager, men det blir ingen grensemur på Trump. Og vi ser på de første kandidatene som allerede har meldt seg på det Demokratiske primærvalget.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kategorier:podkast

Tagged as: , ,

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.