podkast

Eirik Bergesen om satirens makt

korrespondenteneHvordan kan man lage satire om Donald Trump? Korrespondentene har spurt Eirik Bergesen fra «All Makt».

Eirik Bergesen forteller også om hvordan det var å intervjue Hillary Clinton da hun var på Norges-besøk på 8. mars.

Demokratene har bestemt seg for at landsmøtet deres i 2020 skal finne sted i Milwaukee i Wisconsin. Vi diskuterer det tydelige signalet fra Demokratene om at de tror veien til Det hvite hus går gjennom rustbeltet.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.