podkast

What does Fox News say?

korrespondentene

Fox News. Sjelden har en tv-kanal og en amerikansk administrasjon hatt et så tett forhold.

Donald Trump tvitrer stadig rosende ord om kanalens kommentatorer, og oppfordrer sine tilhengere til å se på Fox News sine programmer. Men før Trump ble valgt var Fox News allerede USAs største nyhetskanal. Hvordan ble kanalen så mektig og hva får Fox News sin mektige eier Rupert Murdoch ut av samarbeidet med Trump?

I ukens episode går Korrespondentene i dybden på Fox News, som i praksis er blitt en statlig propagandakanal. Hvordan startet det? Hvorfor? Hvem tjener på dette?

FÅ SVARENE I PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

 

Kategorier:podkast

Tagged as: , ,

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.