podkast

Joe Biden stiller som presidentkandidat

korrespondentene

PODKAST: Joe Biden har kastet seg inn i kampen om å bli USAs neste president. Korrespondentene diskuterer hva det vil si for Demokratenes primærvalg. Biden leder på mange av meningsmålingene, og er for tiden i gang med valgkampen i Iowa og New Hampshire.

Vegard og Roy har intervjuet Berit Berger fra Columbia Law School om etterforskningene rundt Trump-administrasjonen, Mueller-rapporten og justisminister William Barr.

Hør podkasten her:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kategorier:podkast

Tagged as: ,

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.