Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Alt du trenger å vite om skatteparadiser

16. november @ 12:00 - 16:00

Hvert år forsvinner 500 milliarder dollar ut i skatteparadisene. Dette er sårt tiltrengte skatteinntekter som kunne finansiert nødvendig infrastruktur og velferdstjenester. Dette må det bli slutt på!

Kom og lær (omtrent) alt du trenger å vite om skatteparadiser. Attac Norge sørger for gjennomgang av hvorfor skatteparadiser finnes, hva som gjøres internasjonalt, hva vi i Norge kan gjøre og hvilke virkemidler som finnes i lokalpolitikken.

Du møter:

  • Mathilde Dahl, 1. nestleder i Attac. Hun skal snakke om hvorfor skatteparadis finnes og hvordan systemet legger opp til aggressiv skatteplanlegging – og flukt.
  • Maria Walberg, rådgiver i LO og en av to forfattere av boken «Rødt lys – det store skatteranet og hvordan vi kan stoppe det». Hun skal snakke om løsningene hun og Marianne Marthinsen skisserer opp i sin nye bok.
  • Ingrid Hjertaker, rådgiver i Tax Justice Network. Hun skal snakke om de internasjonale prosessene og viktigheten av å få på plass et forbedret regelverk, deriblant skattlegging av de store teknologiselskapene.
  • Martin Giset, 2. nestleder i Attac. Han skal snakke om skatteparadisfrie kommuner og mulighetene som finnes i lokalpolitikken.

    www.skatteparadisfri.no

Detaljer

Dato:
16. november
Tid
12:00 - 16:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

Attac Norge
Hjemmeside:
www.attac.no

Sted

Skatten Oslo
Hagegata 24 Oslo 0653 + Google Map

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.