Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

Bærekraft = Business: Global helse

22. november @ 10:00 - 12:00

Gratis

UN Global Compact Norge, Vaksinealliansen Gavi og NHO inviterer til samtaleseminar om global helse og samarbeidet med privat sektor for å nå bærekraftsmålene.

Lederen for vaksinealliansen Gavi, Seth Berkley, vil åpne arrangementet med en presentasjon av hvordan Gavi jobber med privat sektor for å finne bærekraftige løsninger. Sammen med Mari Sundli Tveit, NHO politikkdirektør, og direktør i UN global Compact Norge, Kim N. Gabrielli, vil vi så ha en samtale om mulighetene for norske bedrifter innen global helse. Deler av samtaleseminaret vil bli publisert på podcasten Bærekraft = Business.

Et sterkt norskt bidrag til å løse bærekraftsutfordringene, finansiell støtte og politisk engasjement gir også muligheter for norske bedrifter, men er disse mulighetene godt nok kjente? Vaksinering av barn i verdens fattigste land redder millioner av liv og har store ringvirkninger i landene, humant, sosialt og økonomisk. Gavi jobber bredt med privat sektor for å finne innovative og bærekraftige løsninger på utfordringer landene har med å vaksinere barn.

Arrangementet er gratis, men har kun plass til 50 gjester. Plasser blir tildelt etter førstemann til mølla prinsippet. Påmelding her: http://bit.ly/32p4xQX .

Detaljer

Dato:
22. november
Tid
10:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,

Arrangører

UN Global Compact Norge
Vaksinealliansen GAVI
NHO

Sted

Amerikalinjen
Jernbanetorget 2 Oslo 0154 + Google Map

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.