Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fakkeltog for fred i Etiopia og Eritrea

10. desember @ 17:30 - 19:00

Gratis

I anledning utdelingen av Nobels fredspris 10. desember arrangerer Norges Fredsråd med samarbeidspartnere fakkeltog for fred i Oslo.

Tirsdag 10. desember deles Nobels fredspris ut i Oslo Rådhus til Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali. Klokken 17:30 samme ettermiddag begynner vi feiringen på Jernbanetorget med appeller og musikk, før det tradisjonsrike fakkeltoget går mot Grand Hotell for å støtte fredsbygging i Etiopia og feire fredsavtalen mellom Etiopia og Eritrea.

På Jernbanetorget blir det musikalsk innslag ved Safario og appeller ved blant andre Lemma Desta og Auroa Nereid. Konferansier er Hannah Wozene Kvam. Informasjon om programmet oppdateres fortløpende på Facebook.

Fakkeltoget arrangeres av Norges Fredsråd og Fellesrådet for Afrika – med støtte fra Oslo kommune, LO, Den norske kirke, Industri Energi, Kirkens Nødhjelp og Grand Hotell Oslo.

Det vil være fakler til salgs under arrangementet. Det er ikke tillatt med store bannere, flagg og plakater grunnet brannfare.

Inviter med venner og kjente – velkommen til folkefest i Oslos gater!

#fakkeltogforfred

Mer informasjon

Detaljer

Dato:
10. desember
Tid
17:30 - 19:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
, ,
Hendelse Tags:
, ,

Arrangører

Norges Fredsråd
Fellesrådet for Afrika
Kirkens Nødhjelp

Sted

Jernbanetorget
Oslo, Oslo 0154 + Google Map

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.