Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

Lansering: Human Development Report 2019

16. desember @ 12:45 - 14:45

Lansering: Human Development Report 2019: ulikhet og menneskelig utvikling

FNs utviklingsprogram (UNDP), Utenriksdepartementet og Oslo SDG Initiative har gleden av å invitere til lansering av årets Human Development Report 2019, ”Beyond income, beyond averages, beyond today: inequalities in human development in the 21st century” som handler om hvordan ulikheter i våre samfunn har hindret menneskelig utvikling og økonomisk vekst.

Innlegg holdes av utviklingsminister Dag-Inge Ulstein og rapporten presenteres av Ulrika Modeér, assistent generalsekretær for Bureau for External Relations and Adovocacy, UNDP.

Deretter følger en paneldebatt som diskuterer innholdet i rapporten, ledet av moderator Dan Banik, professor i statsvitenskap og forskningsleder ved Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo.

Deltagere i panelet inkluderer Rode Margrete Hegstad, leder for LNU (Landsrådet for Norges barne -og ungdoms organisasjoner), Kathrine Sund-Henriksen, daglig leder i ForUM (Forum for utvikling og miljø) og Marius Døcker, administrerende direktør i Business for Peace. Andre deltagere bekreftes snart.

Human Development Report er UNDPs flaggskipsrapport. Menneskelig utvikling handler om å utvide begrepet vi vanligvis forbinder med rikdom: en tilnærming som ikke bare fokuserer på økonomisk vekst, men som setter mennesker og deres muligheter og valg i sentrum.

Påmelding her: https://bit.ly/2DJlvzB

Detaljer

Dato:
16. desember
Tid
12:45 - 14:45
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,
Hjemmeside:
https://bit.ly/2DJlvzB

Arrangører

UNDP Norge
Utenriksdepartementet

Sted

Litteraturhuset i Oslo
Wergelandsveien 29
Oslo, 0167
+ Google Map

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.