Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send en e-post til marked@transitmedia.no.

Laster arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Londons skjulte perler

12. oktober @ 13:00 - 14:00

120NOK

Glem Big Ben og Buckingham Palace og møt menneskene i gatene som gjennom historien har formet den britiske hovedstaden. Vi drar til bakgatene i Notting Hill, Camden, Clapham, Peckham, Mayfair, Stamford Hill, Tooting, Southall, Shoredrich, Brixton og Ealing. Her møter du idealistiske ortodokse jøder, lidenskapelige Arsenal-fans, familien som har drevet kafé i Bethnal Green siden 1900, DJ-en som introduserte The Clash for reggae, irske løsarbeidere, hellige krigere, djerve filmregissører, polske bohemer og kompromissløse indiske restauranteiere.

Nazneen Khan-Østrem har skrevet London. Blant gangstere, rabbiner, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet. Et unikt portrett av verdens mest mangfoldige by.

Nazneen Khan-Østrem er forfatter og forlagsredaktør med en Master i International Relations fra London School of Economics and Political Science. Khan-Østrem har jobbet som journalist i blant annet Aftenposten og som programleder i NRK. Hun var i flere år høgskolelektor ved Journalistutdanningen på OsloMet. Khan-Østrem har gitt ut boken Min hellige krig og har bidratt til flere antologier.

Detaljer

Dato:
12. oktober
Tid
13:00 - 14:00
Kostnad:
120NOK
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://litthusfred.no/event/londons-skjulte-perler/

Arrangør

Litteraturhuset i Fredrikstad
Hjemmeside:
https://litthusfred.no/

Sted

Litteraturhuset Fredrikstad
Storgata 11
Fredrikstad, 1607
+ Google Map

Vil du ha ditt arrangement i kalenderen? Gratis oppføring, send tips til marked@transitmedia.no. Vi tilbyr ekstra profilering i nyhetsbrev og i sosiale medier, se annonseinfo for priser og tilbud.