Vi gjør Amerika greit igjen! USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kristiansen Kvaale og Roy Kvatningen diskuterer aktuelle temaer i amerikansk politikk.

RSS Nyeste EPISODER
 • Snart klart for Demokratenes første TV-sendte debatter 19. juni 2019
  PODKAST: Nå er det klart hvilke 20 kandidater som får delta i Demokratenes første tv-debatt i Miami. Men allerede er det størst forventninger til den siste av sendingene.
 • Kan 2020-Demokratene redde klimaet fra Donald Trump? 10. juni 2019
  PODKAST: Donald Trump har sagt tydelig fra at han ikke mener menneskeskapte klimaendringer utgjør en trussel. I denne episoden diskuterer Korrespondentene hva Trump-administrasjonen hans har gjort på klimafronten de siste to årene. 
 • Abortloven under angrep i flere delstater 24. mai 2019
  PODKAST: Flere delstater i USA har den siste tiden forsøkt å stramme inn abortlovene. Alabamas lovforslag har fått mest oppmerksomhet fordi den kun tillater abort hvis morens liv er i fare.
 • 20 i 2020: Demokratenes primærvalg 14. mai 2019
  De er mange, og flere av dem har null sjanse til å bli president. Likevel vil mer enn 20 stille som demokratenes presidentkandidat.
 • Joe Biden stiller som presidentkandidat 6. mai 2019
  Joe Biden har kastet seg inn i kampen om å bli USAs neste president. Korrespondentene diskuterer hva det vil si for Demokratenes primærvalg.